Zamieszczone przez djczas
Ostatni tydzień gwarancji...
Zwiń
X
-
Sprawdź dobrze zawiechy, wszystkie elementy gumowe typu mocowanie stabilizatora. U mnie na gwarancji chyba przy 30tkm wymieniali parę elementów gumowych, m.in. właśnie gumy stabilizatora i mocowania chłodnicy tylko nie pamiętam czy od klimy czy od silnika (bo przy zamykaniu drzwi słyszałem lekkie skrzypienie, jakby coś się kiwało, okazało się że chłodnica sobie troszkę "lata"). Ale przy okazji 2 urodzin jak na "złość" wszystko ok, a teraz lepiej niech już tak zostanie.COMBI ELEGANCE'03 ASV
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mario_opmocowania chłodnicy tylko nie pamiętam czy od klimy czy od silnika (bo przy zamykaniu drzwi słyszałem lekkie skrzypienie, jakby coś się kiwało, okazało się że chłodnica sobie troszkę "lata").
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA czy u was tez tak lata ta chlodnica ,jak ja u dolu po popycham to niezle lata :? skrzypiec nie skrzypi ,ale sie zastanawiam czy to jest normalne :roll: czy moze brakuje jakis gumek ? :roll:
p.s.
ładny moment obrotowy masz seryjnie, u mnie była bieda w serii... gdzie hamowałeś czeszkę?aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Re: Ostatni tydzień gwarancji...
Zamieszczone przez wasylNo i skończyły się beztroskie latka mojej octy. Wyrośnie już niedługo ze swojej gwarancji i odtąd będę sobie sam radził. Ale póki co jest jeszcze tydzień, a więc co radzicie koledzy na co można jeszcze naciągnąć serwis bo jak dotąd to oni nas naciągają..... 8)Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoZamieszczone przez SamiecA czy u was tez tak lata ta chlodnica ,jak ja u dolu po popycham to niezle lata :? skrzypiec nie skrzypi ,ale sie zastanawiam czy to jest normalne :roll: czy moze brakuje jakis gumek ? :roll:
p.s.
ładny moment obrotowy masz seryjnie, u mnie była bieda w serii... gdzie hamowałeś czeszkę?COMBI ELEGANCE'03 ASV
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA czy w autach, ktore mialy fabrycznie gwarancje na dwa lata, mozna ja wydluzyc o rok lub dwa?? Kiedys sie dalo. Takie pytanko troche w temacie, bo to sie zalatwia jak konczy sie wlasciwa gwarancja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA czy w autach, ktore mialy fabrycznie gwarancje na dwa lata, mozna ja wydluzyc o rok lub dwa?? Kiedys sie dalo. Takie pytanko troche w temacie, bo to sie zalatwia jak konczy sie wlasciwa gwarancja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_SCompZamieszczone przez MaicroftA czy w autach, ktore mialy fabrycznie gwarancje na dwa lata, mozna ja wydluzyc o rok lub dwa?? Kiedys sie dalo. Takie pytanko troche w temacie, bo to sie zalatwia jak konczy sie wlasciwa gwarancja
Komentarz
-
Komentarz